Jedność przeciwieństw we wnętrzu sztokholmskiego biura Medge Consulting

Jedność przeciwieństw we wnętrzu sztokholmskiego biura Medge Consulting

Konsultacje Medge - Nowe biuro w Sztokholmie (Szwecja), którego projekt opiera się na połączeniu kontrastów i przeciwieństw stylistycznych.
Jedność przeciwieństw we wnętrzu sztokholmskiego biura Medge Consulting

Autorzy projektu - szwedzka pracownia architektoniczna DAPstockholm - podjął próbę połączenia stylów, czasów i nastrojów, łącząc je w monochromatyczną gamę z lokalnymi fragmentami kolorów. Biuro znajduje się na poddaszu starego domu w centrum europejskiej stolicy. Zajmowana powierzchnia wynosi 180 metrów kwadratowych.
Jedność przeciwieństw we wnętrzu sztokholmskiego biura Medge Consulting

Ciemne klasyczne drewniane panele na niższym poziomie ścian przywołują tradycje klubu dżentelmenów i wyznaczają granicę między tradycjami a swobodą ich nowoczesnej interpretacji. Jednocześnie belki na suficie dają poczucie pewności i siły, a kolorowe sofy wprowadzają artystyczny nastrój niezbędny do procesu twórczego.
Jedność przeciwieństw we wnętrzu sztokholmskiego biura Medge Consulting

Możesz zapoznać się z pracą autorów projektu, odwiedzając oficjalną stronę ich pracowni architektonicznej: //dapstockholm.se/

Obejrzyj wideo: Przeciwieństwa się przyciągają. W ich małżeństwie bardzo to widać! Bitwa o dom (Luty 2020).

Zostaw Swój Komentarz